Vodafone Headquarters

INTERIOR DESIGN for Vodafone´s new headquarters

About: A lot of work was invested in analyzing the needs of the staff and the departments. The planning and design of the new Vodafone headquarters were based on the results of the analysis. The emphasis was on a flexible work environment with short distances between collaborating departments to ensure the well-being and the efficiency of the staff.
Category: Office interior planning and design
Period: 2015-2017
Status: Fully built
Location: Suðurlandsbraut 8, Reykjavík
Size: 4.947 m2
Client: Sýn hf.
3D modelling: Yrki architects
In collaboration with: Ferill, Verkhönnun, Verkfræðistofa Þráinn og Benedikt, Verkís Consulting Engineers

1st floor plan with diverse work stations

2nd floor plan with diverse work stations

3rd floor plan with diverse work stations

Canteen

Main entrance at Vodafone headquarters

Library and meeting facilities

A relaxed work environment

Work stations

Work stations

Canteen

Kitchenette

We-space

Meeting rooms